Verkoop Beugen van 11:00 tot 15:00 uur

Zaterdags zijn wij geopend van 11:00 t/m 15:00 uur

 

Verkoop particulier, ook voor uw bier cadeau pakket,

proefpakket en regelmatig leuke acties.

 

Kom gerust een kijkje nemen aan de Romeinenstraat 22-04 in Beugen.

 

Mocht U een ander tijdstip willen dan kunt U altijd even telefonisch contact opnemen en we proberen het te regelen.

 

06-54741605

Onze bieren

Zoller-Zwickel
Nostalgisch verpakt met een karaktervolle uitstraling – zowel in design als in smaak. Ongefilterd, zacht en zoet! Maar nooit bitter,  rechtstreeks gedronken uit de fles, verfrissend verkwikkend. Een echt zomers bier - nuchter, traditiebewust en origineel! Vraag erom.

Fidelis Hefe Hell
Fruitig Weizen bier met intense smaakbeleving.  Licht kruidige nuance afgewisseld met het fruitaroma. Een echt Weizen bier met het bekende bananen smaakje, en dus heerlijk zoet.

 

Old Fred Red
Een koudgehopt, koperkleurig bier met een intense citroenachtige zoete noot. Slank en zoet in de afdronk met een nadrukkelijk fruitig bitter, dat voornamelijk wordt bepaald door de cascade hop. Een biertje, zoals de geschiedenis eromheen - aanvankelijk onbekend, toen interessant, later onvoorstelbaar en nu - onderdeel van onze biercultuur!

 

Zoller-Hof Fürsten Pils
Het smaakt naar wat de natuur te bieden heeft in onze regio. 's Werelds beste hop van Tettnang ontwikkelen geurende en smaakvol pils. Een speciale, fijne hop noot die altijd prevaleert over het slanke lichaam van ons "prinselijk" bier.