Onze Collega's

Blixem nijmegen

Een bijzonder gewoon bedrijf

 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, maar bovenal een bijzonder gewoon bedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij BliXem de kans om werkervaring op te doen. Ter voorbereiding op een reguliere baan. Als opleidingsstage. Of in het kader van een arbeidsmatige dagbesteding. Bij BliXem staat het ontmoeten van de samenleving centraal. Dit is terug te vinden in de naam. De grote letter X staat voor de kruising van wegen. De wegen van bezoekers. De wegen van mensen met en zonder een beperking en de wegen van de zorgcultuur en het commerciële bedrijf. Uit het kruisen van die wegen ontstaan ontmoetingen van mensen die elkaar vanuit hun anders-zijn waarderen en respecteren.

https://www.blixemnijmegen.nl 

Echt een aanrader als je in Amsterdam bent.

Gezellig, vriendelijk en heerlijk genieten.

Café Bar "Saloon"

Café de Saloon is een geweldig Amsterdams café waar je heerlijk kunt eten. Ontbijten, lunchen, dineren of heerlijke hapjes en snacks tussendoor. Wie wil dat niet in zo'n sfeer? De Saloon is ook fantastisch voor theaterbezoekers: een diner vlak voor de voorstelling of erna een lekker drankje en een heerlijke snack.

Lijnbaansgracht 271
1017 RL Amsterdam


Ons verhaal, ons doel

 

 

“Hallo, wij zijn George en Angelique” Samen met onze medewerkers hebben wij geprobeerd om een leuke lunchplek te creëren, waar mensen zich thuis voelen en waar men de hectiek van de dag even vergeet. Nadat George en Angelique ’t Boterhuis hadden verkocht, besloten ze om met het hele gezin een wereldreis te gaan maken van een half jaar. De fantastische tijd die we daar hebben gehad en de indrukken die we daar hebben opgedaan heeft ons weer de energie gegeven om een nieuw horecabedrijf te starten waarbij duurzaamheid één van de pijlers is. Wij willen ons steentje graag bijdragen aan een beter milieu en vinden dat we dit als bedrijf ook moeten doen.

 https://ictoria.nl

 

IT oplossingen

Grafische vormgeving & webdesign

Werving & selectie

 

 

 Vanuit Ictoria helpen wij graag mensen met een "vermeende" afstand tot de arbeidsmarkt. Ben jij een kandidaat die werk zoekt, kijk dan eens op onze site. Ook komen wij graag in contact met werkgevers of instanties die hun sociale verantwoordelijkheid nemen en daarmee een plekje hebben voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook kunnen wij U als werkgever of instantie helpen om de juiste aanpassingen te zoeken om een goede werkplek te creëren   Wij hebben ruime ervaring waardoor wij U  kunnen ontlasten en U zich bezig kunt houden met de bedrijfsvoering .