Onze Collega's

Blixem nijmegen

Een bijzonder gewoon bedrijf

 

BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn, maar bovenal een bijzonder gewoon bedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij BliXem de kans om werkervaring op te doen. Ter voorbereiding op een reguliere baan. Als opleidingsstage. Of in het kader van een arbeidsmatige dagbesteding. Bij BliXem staat het ontmoeten van de samenleving centraal. Dit is terug te vinden in de naam. De grote letter X staat voor de kruising van wegen. De wegen van bezoekers. De wegen van mensen met en zonder een beperking en de wegen van de zorgcultuur en het commerciële bedrijf. Uit het kruisen van die wegen ontstaan ontmoetingen van mensen die elkaar vanuit hun anders-zijn waarderen en respecteren.

https://www.blixemnijmegen.nl


Wush Amsterdam

ECHTE DUITSE KEUKEN

Wurst & Schnitzelhaus, ook wel bekend als ‘WuSH’, is het eerste Duitse eethuis in hartje Amsterdam. Gelegen aan de Prinsengracht en nabij het Leidseplein is het dé ideale plek om je buik vol te eten met heerlijke Duitse gerechten. Bij WuSH kun je onder andere terecht voor een authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten; Duits bier! Weissbier, Radler en Warsteiner zijn bij WuSH te verkrijgen, maar ook Almdudler en Apfelschorle. Geniet van de Duitse gemütlichkeit bij WuSH en reserveer een tafel!

 

Wurst & Schnitzelhaus is de perfecte locatie voor een avondje uit met een grotere groep. Onze keuken heeft de capaciteit om 10-12 personen tegelijk te bedienen. Grotere groepen vragen we om iets meer geduld te hebben tussen de eerste en de laatste maaltijd, afhankelijk van wat er wordt besteld.

 


Ons verhaal, ons doel

 

 

“Hallo, wij zijn George en Angelique” Samen met onze medewerkers hebben wij geprobeerd om een leuke lunchplek te creëren, waar mensen zich thuis voelen en waar men de hectiek van de dag even vergeet. Nadat George en Angelique ’t Boterhuis hadden verkocht, besloten ze om met het hele gezin een wereldreis te gaan maken van een half jaar. De fantastische tijd die we daar hebben gehad en de indrukken die we daar hebben opgedaan heeft ons weer de energie gegeven om een nieuw horecabedrijf te starten waarbij duurzaamheid één van de pijlers is. Wij willen ons steentje graag bijdragen aan een beter milieu en vinden dat we dit als bedrijf ook moeten doen.